Barcelona a pierdut cu Granada, dar Messi a mai bătut un record

Lionel Messi a marcat joi seara, în meciul împotriva lui Granada, cel de al 26-lea gol al sezonului în La Liga şi , totodată, cel de al 15-lea împotriva andaluzilor. Granada devine cea de a 17-a echipă spaniolă căreia Messi îi marchează cel puţin 15 goluri în carieră.

246 afișări
Imaginea articolului Barcelona a pierdut cu Granada, dar Messi a mai bătut un record

Barcelona a pierdut cu Granada, dar Messi a mai bătut un record

Granada a învins surprinzător Barcelona, joi seara, pe Camp Nou, scor final 1-2. Messi a marcat golul catalanilor, care nu a fost însă suficient pentru ca Barca să câştige şi să treacă în fruntea clasamentului.

Pentru Messi a fost însă o nouă ocazie de a dărâma recorduri. Astfel, argentinianul a ajuns joi seara să-şi treacă în palmares cea de a 17-a echipă spaniolă împotriva căreia a marcat cel puţin 15 goluri, în întreaga carieră.

Împotriva Granadei, Messi marcase, înainte de meciul de joi, 14 goluri, din care 9 pe Camp Nou, inclusiv trei hat-trick-uri.

Celelalte echipe împotriva cărora Messi a marcat mai mult de 15 goluri sunt Sevilla, Atletico, Valencia, Athletic Bilbao, Real Betis, Real Madrid, Osasuna, Espanyol, Levante, Getafe, Eibar, Deportivo de la Coruna, Rayo Vallecano, Real Sociedad, Mallorca şi Villarreal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici