Barcelona câştigă greu, cu 3-2, în faţa ultimei clasate, Almeria

Două goluri marcate în repriza a doua de Sergi Roberto au salvat onoarea campioanei Spaniei. Barcelona a obţinut miercuri, în LaLiga, o victorie cu 3-2 (1-1) pe teren propriu împotriva ultimei clasate Almeria, punând capăt unei serii de trei meciuri fără victorie în toate competiţiile.

141 afișări
Imaginea articolului Barcelona câştigă greu, cu 3-2, în faţa ultimei clasate, Almeria

Barcelona câştigă greu, cu 3-2, în faţa ultimei clasate, Almeria

Barcelona a dominat prima repriză, dar a irosit marea majoritate a celor 15 ocazii pe care le-a avut - cinci dintre ele pe poartă -, iar meciul a fost indecis la pauză, după ce atacantul lui Almeria, Leo Baptistao, a egalat, după ce Raphinha a deschis scorul.

Raphinha o adusese pe Barcelona în avantaj în minutul 33, marcând cu o reluare din apropiere, după ce portarul Almeriei, Luis Maximiano, a respins o lovitură de cap a fundaşului Ronald Araujo în urma unui corner.

Oaspeţii au egalat cu puţin timp înainte de pauză, când Baptistao a marcat cu un şut cu latul, un gol care iniţial a fost anulat pentru offside, dar arbitrul a revenit asupra deciziei după o verificare VAR.

Roberto a restabilit avantajul pentru Barca după o oră de joc, reluând cu capul pe spate o minge venită din corner, înainte ca Edgar Gonzalez să egaleze din nou pentru Almeria.

Căpitanul Roberto a adus din nou Barcelona în avantaj, învingându-l pe Maximiano din apropiere, din pasa lui Lewandowski, pentru 3-2 şi o victorie cu emoţii.

Barcelona a urcat pe locul trei, cu 38 de puncte în 18 meciuri. Catalanii sunt la şase puncte în spatele liderului Girona şi la patru în urma celei de-a doua clasate, Real Madrid, cele două urmând să joace joi în deplasare la Real Betis, respectiv Alaves.

Almeria, încă fără victorie în LaLiga în acest sezon, rămâne pe ultimul loc cu cinci puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici