Barcelona caută atacant. Ce ofertă îi face lui Bayern Munchen pentru Robert Lewandowski

  • Barcelona a făcut o nouă ofertă pentru Robert Lewandowski, de 35 de milioane de euro, plus 5 milioane de euro bonus, dar se aşteaptă ca Bayern Munchen să o refuze.
  • Atacantul este hotărât să se alăture Barcelonei şi a convenit verbal un contract pe trei ani.
850 afișări
Imaginea articolului Barcelona caută atacant. Ce ofertă îi face lui Bayern Munchen pentru Robert Lewandowski

Principalii directori de la Bayern au continuat să sublinieze în mod public că Lewandowski este sub contract pentru încă un an şi spun că îl aşteaptă să se întoarcă pentru antrenamentul de pre-sezon, pe 12 iulie. Jucătorul a declarat luna trecută că şi-a încheiat cariera la Bayern şi a spus că nu crede că clubul îl va reţine împotriva voinţei sale.

Hasan Salihamidzic, membru al consiliului de administraţie al lui Bayern, a acordat joi un interviu pentru Sky Sports Germania, în care a părut să lase deschisă posibilitatea ca Lewandowski să plece pentru un preţ corect. Rugat să precizeze în procente probabilitatea ca jucătorul să rămână, el a răspuns: „Până acum este de 100%".

Salihamidzic a râs atunci când a fost presat să spună dacă internaţionalul polonez ar fi lăsat să plece pentru o sumă suficient de mare şi a răspuns: „Nu ştiu. Nu, aşa cum am spus, nu mă ocup niciodată de lucruri care sunt doar ipotetice în acest moment". El a continuat să repete că Lewandowski este aşteptat să se întoarcă aşa cum era planificat.

Lewandowski şi agentul său, Pini Zahavi, au avut o întâlnire cu Salihamidzic şi cu CEO-ul lui Bayern, Oliver Kahn, în Mallorca săptămâna trecută. Salihamidzic a descris-o ca fiind o „conversaţie bună", în timpul căreia fiecare parte şi-a expus poziţia şi s-a declarat convins că Lewandowski ar putea fi reintegrat la club. „Se poate rezolva", a spus el.

Declaraţiile lui Salihamidzic marchează o îndulcire a tonului faţă de cele spuse luna trecută de Herbert Hainer, preşedintele lui Bayern. Hainer a spus: „Robert are un contract până în 2023. Atât timp va juca cu noi".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici