Barcelona continuă să conducă în clasamentul IFFHS

Echipa spaniolă FC Barcelona se menţine pe primul loc, cu 367 de puncte, în clasamentul pe luna decembrie stabilit de Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS).

208 afișări
Imaginea articolului Barcelona continuă să conducă în clasamentul IFFHS

Barcelona continuă să conducă în clasamentul IFFHS (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Pe poziţia secundă se află Real Madrid (Spania), cu 312 puncte, iar pe locul trei este Velez Sarsfield (Argentina), cu 271 de puncte.

Formaţia engleză Manchester United se află pe locul patru, cu 270 de puncte. Pe poziţia a cincea se situează echipa engleză Manchester City (239 de puncte), în timp ce formaţia braziliană FC Santos ocupă locul şase, având 238 de puncte.

Pe locul şapte, cu 235,5 puncte, se află echipa chiliană Universidad de Chile, iar locul opt îi revine formaţiei portugheze Benfica Lisabona, cu 235 de puncte.

Ultimele două poziţii din top 10 sunt ocupate de FC Porto (Portugalia), cu 231 de puncte, respectiv Universidad Catolica (Chile), cu 230 de puncte.

Echipa lunii decembrie a fost desemnată FC Barcelona.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici