Barcelona eliminată din Liga Campionilor. Atalanta şi Villareal se joacă joi

Faza grupelor Ligii Campionilor s-a încheiat miercuri seara cu ultimele 8 partide. Din acest moment competiţia a fost redusă de la 32 de participante la 16. Dezamăgirea serii, dealtfel previzibilă, a fost eliminarea din competiţie a Barcelonei, care va juca doar în Europa League.

370 afișări
Imaginea articolului Barcelona eliminată din Liga Campionilor. Atalanta şi Villareal se joacă joi

Barcelona eliminată din Liga Campionilor. Atalanta şi Villareal se joacă joi

Întrebarea de pe buzele tuturor, înainte de tragerea cortinei în faza grupelor Ligii Campionilor era dacă Barcelona va fi capabilă să obţină un rezultat pozitiv împotriva lui Bayern Munchen, ştiind că Benfica avea şanse să treacă de Dinamo Kiev.

În cele din urmă, echipa lui Xavi nu a fost nici pe departe la nivelul la care ar fi trebuit să fie şi va coborî în competiţia inferioară, Europa League, după ce a simţit din nou gustul înfrângerii de la Munchen, une a fost învinsă cu acelaşi scor de neprezentare, ca şi în retur.

În altă ordine de idei, Chelsea nu a reuşit să ocupe prima poziţie în Grupa H după ce a fost egalată în minutele suplimentare de joc, într-un meci palpitant cu Zenit, încheiat 3-3, permiţând lui Juventus să ocupe primul loc, iar echipa de rezerve a lui Manchester United a remizat pe Old Trafford (1-1) cu elveţienii de la Young Boys.

A mai rămas totuşi un loc al cărui ocupantă va fi decis doar joi seara, Atalanta - Villareal fiind amânat din cauza ninsorii abundente din Italia. Atalanta e obligată să câştige pentru a ocupa locul 2 în grupă.

Iată rezultatele complete ale meciurilor de miercuri seară din a şasea zi.


Grupa E

Bayern Munchen – Barcelona 3-0 (2-0) Muller (34'), Sane (42'), Musiala (63')

Benfica Lisabona – Dinamo Kiev Yaremchuk (16'), Junior (22')

Bayer Munchen, cu maximum de 18 puncte, şi Benfica Lisabona, cu doar 8, trec în optimile de finală, în timp ce Barca se va mulţumi cu Europa League.

Grupa F

Manchester United – Young Boys 1-1 (1-1), Greenwood (9')/ Rieder (42')

Atalanta – Villareal amânat

Doar calificarea Diavolilor este sigură. A doua clasată va fi cunoscută abia după jucarea restanţei, Atalanta Villareal urmând a se juca joi seara.


Grupa G

Salzburg – Sevilla 1-0 (0-0), Okafor (50')

Wolfsburg – Lille 1-3 (0-1), Steffen (89')/Yilmaz (11'), David (72'), Gomez (78')

Lille, cu 11 puncte, şi Salzburg, cu 10, merg în primăvara CL, iar Sevilla va juca în competiţia secundă.


Grupa H

Juventus – Malmo FF 1-0 (1-0), Kean (18')

Zenit – Chelsea 3-3 (2-1) Claudinho (38'), Azmoun (41'), Ozdoev (90+4')

Juventus primeşte cadou de la Ozdoev locul 1 în grupă, Chelsea mulţumindu-se cu locul 2. Zenit Sankt Petersburg accede în Europa League, de pe 3.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici