Barcelona face curăţenia de toamnă. Ce jucători vor pleca

  • Ronald Koeman va fi numit antrenor al Barcelonei.
  • Formaţia blaugrana e gata să se despartă de mai mulţi jucători după dezastrul cu Bayern Munchen.
  • Lionel Messi, Marc-Andre Ter Stegen, Frenkie De Jong, Ansu Fati şi Riqui Puig sunt consideraţi indispensabili.
328 afișări
Imaginea articolului Barcelona face curăţenia de toamnă. Ce jucători vor pleca

Mediafax

Ronald Koeman  anunţă revoluţia la Barcelona. Nici nu a preluat încă funcţia de antrenor  şi deja ştie pe cine mai păstrează şi pe cine nu. Antrenorul olandez e gata să se despartă de toţi jucătorii trecuţi de vârsta de 30 de ani.

Ca să revitalizeze echipa, Koeman se gândeşte la o întinerire a lotului. Suarez, Busquets, Vidal, Umtiti, Jordi Alba şi Rakitic se află pe lista plecărilor. Şi Pique a declarat după umilinţa cu 8-2 contra lui Bayern din Champions League că e dispus să plece dacă e nevoie de sânge proaspăt.

Printre jucătorii pe care vrea Koeman să îi aducă în Catalunia se numără Malang Sarr de la Nice, Eric Garcia de la Manchester City şi Donny Van de Beek de la Ajax.

Batavul are şi preferaţii săi la echipă. Messi şi Ter Stegen au locurile asigurate în primul 11, iar De Jong, Ansu Fati şi Riqui Puig vor fi şi ei ţinuţi la echipă. Chiar daca Ronald Koeman îl vrea în continuare, Messi încă nu şi-a reînnoit contractul cu Barcelona şi e tot mai aproape de un transfer la Manchester City unde îl aşteaptă Guardiola.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici