Barcelona îl va transfera gratuit pe Gundogan de la Manchester City

Ilkay Gundogan se va alătura Barcelonei, în urma unui transfer gratuit de la tripla campioană Manchester City, au anunţat miercuri BBC şi Sky Sports.

299 afișări
Imaginea articolului Barcelona îl va transfera gratuit pe Gundogan de la Manchester City

Gundogan va pleca de la City după ce a fost căpitanul clubului englez în sezonul trecut în Premier League, FA Cup şi Liga Campionilor, punând capăt unei perioade de succes de şapte ani în Anglia, în care a câştigat 14 trofee, inclusiv cinci titluri de campion.

Gundogan a fost primul transfer al lui Pep Guardiola când a preluat City în 2016, în ciuda faptului că germanul nu a jucat la început din cauza unei accidentări la genunchi atunci când a fost adus de la Borussia Dortmund.

El s-a dovedit a fi omul potrivit pentru marile ocazii la City, în special în ultimele două sezoane, când a marcat goluri cruciale care au ajutat City să câştige mai multe trofee.

Gundogan părăseşte City după ce a avut peste 300 de apariţii, marcând 60 de goluri.

Experienţa sa va fi esenţială pentru antrenorul Xavi, de la Barca, după ce Sergio Busquets a părăsit clubul la finalul sezonului, după 18 ani petrecuţi la gruparea catalană.

Barcelona a câştigat titlul în LaLiga, în sezonul trecut, dar nu a reuşit să treacă de faza grupelor în Liga Campionilor, fiind eliminată şi în semifinalele Copa del Rey.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici