Barcelona - Inter 2-0, în grupele Ligii Campionilor. Alte rezultate

Barcelona a început perfect sezonul de UEFA Champions League, PSV şi Tottenham fiind primele victime ale catalanilor din acest sezon. Cele două echipe au plecat cu câte patru goluri primite. Inter părea că va avea altă soartă, dar a cedat şi ea, cu 2-0.

153 afișări
Imaginea articolului Barcelona - Inter 2-0, în grupele Ligii Campionilor. Alte rezultate

Barcelona - Inter 2-0, în grupele Ligii Campionilor. Alte rezultate

Cu Ovidiu Haţegan la centru, Inter a întâlnit o echipă a Barcelonei fără Leo Messi, accidentat în meciul de campionat cu Sevilla, dar care nu a ratat meciul şi a luat loc în tribunele stadionului unde a prezentat nu mai puţin de cinci baloane de aur. Brazilianul Rafinha l-a înlocuit pe decarul Barcelonei. Şi a făcut-o foarte bine. Acesta a deschis scorul şi a mai avut câteva ocazii periculoase.

Catalanii au pus stăpânire pe balon încă din primul minut, dar ocaziile importante au fost de partea Interului, cel puţin în debutul partidei. Ter Stegen l-a făcut pe Messi să-şi pună mâinile în cap la şutul lui Perisic de la distanţă, acesta profitând de o gafă a portarului german, dar acesta nu a nimerit spaţiul porţii, iar tabela a rămas intactă.

Icardi putea înscrie împotriva echipei unde a început fotbalul, dar reluarea sa din careu a trecut puţin peste poarta lui Ter Stegen. Langlet a dat trezirea pentru catalani după ce l-a pus la încercare pe Handanovic cu o lovitură de cap. Rafinha a ieşit la rampă după ce a reluat din prima o minge primită de la conaţionalul Coutinho, dar Handanovic a reţinut şi tabela a rămas intactă.

Rakitic a amintit de pasele celebre ale lui Andres Iniesta şi l-a servit perfect pe Jordi Alba în faţa porţii, iar fundaşul Barcelonei a făcut 2-0. Început perfect de sezon pentru Barcelona în Liga Campionilor, cu nouă puncte din tot atâtea posibile şi zece goluri marcate în primele trei partide. A fost primul test fără Messi, pe care elevii lui Valverde l-au trecut. Urmează examenul final, El Clasico, împotriva celor de la Real Madrid.

Alte rezultate:

Brugge - Monaco 1-1

PSV - Tottenham 2-2

Dortmund - Atletico Madrid 4-0

Galatasaray - Schalke 0-0

Liverpool - Steaua Roşie 4-0

Lokomotiv Moscova - FC Porto 1-3

PSG - Napoli 2-2

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici