Barcelona învinge cu 4-3 pe Villarreal, după un meci cu două răsturnări spectaculoase de situaţie

Barcelona a obţinut o victorie cu emoţii, cu 4-3 (2-2), pe terenul lui Villarreal, duminică, Robert Lewandowski, cel mai bun marcator din LaLiga de anul trecut, marcând golul victoriei în finalul reprizei secunde.

207 afișări
Imaginea articolului Barcelona învinge cu 4-3 pe Villarreal, după un meci cu două răsturnări spectaculoase de situaţie

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

Barca a a avut un avans de două goluri după ce Gavi şi Frenkie De Jong au marcat la două minute distanţă unul de celălalt (12 şi 15), dar gazdele şi-au revenit cu golurile din prima repriză, marcate de Juan Foyth (26) şi Alexander Sorloth (40), precum şi de Alex Baena la cinci minute după pauză.

Ferran Torres, care a intrat în locul lui Romeu, a marcat din apropiere pentru a egala din nou în minutul 68, iar Lewandowski a reluat în poartă, în minutul 71, din apropiere, o minge ricoşată din bară, după şutul adolescentului Lamine Yamal, pentru a oferi catalanilor o victorie muncită.

A fost a doua victorie a Barcei în trei meciuri din acest sezon. Campionii sunt pe locul trei în clasamentul LaLiga, cu şapte puncte, la egalitate cu Girona, la două puncte de liderul Real Madrid.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici