Barcelona n-a bătut-o nici pe Sevilla. Catalanii se află pe 7 în Spania

A doua clasată din La Liga, Sevilla, a reuşit doar un rezultat de egalitate (1-1) marţi seara, pe teren propriu, cu Barcelona, ratând şansa de a se apropia la doar 3 puncte de Real Madrid, care remizase la rândul ei, pe Bernabeu, cu codaşa Cadiz.

259 afișări
Imaginea articolului Barcelona n-a bătut-o nici pe Sevilla. Catalanii se află pe 7 în Spania

Antrenorul Xavi

Jucat pe o ploaie torenţială, meciul a arătat o Barcelona mult îmbunătăţită, care a încercat cu disperare să înscrie un al doilea gol, după ce Ronald Araujo a egalat cu o lovitură de cap, în minutul 45, dar a fost contracarată de o Sevilla la fel de determinată, care a rămas în 10 oameni, după ce Jules Kounde a primit un cartonaş roşu direct, în minutul 64.

Sevilla a trecut în avantaj în minutul 32, după ce Papu Gomez a reluat o lovitură de colţ a lui Ivan Rakitic şi a trimis în poartă cu un şut pe jos.

Barca se află pe locul şapte în clasament, cu 28 de puncte în 18 meciuri, la 15 puncte în spatele liderului Real Madrid.

„Sincer, cred că astăzi am pierdut două puncte. Am jucat mai bine şi am meritat să câştigăm. Simt că îmbunătăţirea noastră este evidentă", a declarat managerul Barcelonei, Xavi Hernandez, reporterilor, la finalul meciului.

„Am fost ghinionişti. Ei au marcat la o fază fixă de joc, dar noi am avut mult mai multe ocazii. Rezultatul, o remiză în deplasare împotriva unei echipe mari precum Sevilla, nu este rău. Dar este un punct care nu este suficient pentru noi, deoarece încercăm să urcăm în clasament. Am lăsat această victorie să ne scape din mână", a mai spus Xavi.

Barcelona a dominat prima repriză, a avut mai mult control asupra mingii şi ar fi putut marca cel puţin de două ori în primele 30 de minute.

Dar Sevilla a profitat la maximum de singura ocazie pe care şi-a creat-o în prima repriză.

Sevilla şi-a îmbunătăţit jocul în a doua repriză, dar apoi a trebuit să treacă la modul de limitare a pagubelor, după ce Kounde a fost eliminat pentru o reacţie nervoasă, în urma unui conflict cu Jordi Alba. După ce a fost împins de fundaşul Barcei, Kounde a aruncat mingea direct în faţa lui Alba.

„A fost un meci foarte complicat, iar cartonaşul roşu ne-a prins când jucam cel mai bine. Kounde ştie că a făcut o greşeală", a declarat şi managerul Sevillei, Julen Lopetegui.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici