Barcelona nu-şi permite superstaruri precum Mbappe sau Haaland

Antrenorul Barcelonei, Xavi Hernandez, spune că, deocamdată, clubul nu-şi poate permite să plătească sume uriaşe pentru transferul unor fotbalişti precum Erling Haaland sau Kylian Mbappe.

297 afișări
Imaginea articolului Barcelona nu-şi permite superstaruri precum Mbappe sau Haaland

Mbappe e curtat puternic de Real Madrid

Barcelona nu îşi mai poate permite să plătească sume uriaşe pentru transferul unor fotbalişti de top precum Erling Haaland şi Kylian Mbappe, a declarat antrenorul Xavi Hernandez, citat de Reuters.

Barcelona a plătit taxe de peste 100 de milioane de euro pentru Philippe Coutinho, Antoine Griezmann şi Ousmane Dembele în perioada 2017-2019, însă problemele financiare ale clubului denotă că este puţin probabil ca acesta să mai facă achiziţii importante în curând.

Xavi a spus că speră să transfere noi jucători în ianuarie, dar când a fost întrebat dacă Barcelona i-ar putea viza pe Haaland de la Manchester City sau pe Mbappe de la PSG a răspuns: "Nu suntem într-o situaţie privilegiată din punct de vedere economic pentru a face acest lucru. Am rămas cu jucătorii pe care îi am, iar cu acei jucători trebuie să câştigăm".

Barcelona se află pe locul patru în campionat, la 10 puncte în spatele liderului Real Madrid, care a jucat cu un meci mai mult decât echipa lui Xavi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici