Barcelona, pe modelul FCSB-ului. A lansat colecţia de măşti de protecţie personalizate

  • Clubul FC Barcelona a lansat colecţia de măşti de protecţie personalizate
  • Bayern Munchen. Juventus, Inter Miami, Liverpool sunt câteva dintre cluburile care au propria colecţie de măşti
  • În România, FCSB şi Universitatea Craiova au pus la vânzare măşti personalizate
537 afișări
Imaginea articolului Barcelona, pe modelul FCSB-ului. A lansat colecţia de măşti de protecţie personalizate

Barcelona, pe modelul FCSB-ului. A lansat colecţia de măşti de protecţie personalizate - Pentru STIRILE

FC Barcelona recuperează teren şi lansează colecţia de măşti de protecţie personalizate. Campiona Spaniei a anunţat că măştile au ieşit din fabrică şi sunt pregătite să ajungă la fanii care vor să se protejeze de noul coronavirus în culorile echipei favorite. Gruparea blaugrana se numără printre ultimele cluburile importante din Europa care au scos pe piaţă măşti personalizate.

Bayern Munchen, Borussia Dortmund, Inter Miami, Juventus, Liverpool au lansat propriile colecţii, iar banii adunaţi vor fi donaţi către persoanele afectate de pandemia de coronavirus. 

În România, FCSB a scos la vânzare două modele de măşti de protecţie, în timp ce Universitatea Craiova a pregătit 9 modele pentru fanii oltenilor. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici