Barcelona, răzvrătire împotriva La Liga. Catalanii nu merg la Adunarea Generală Extraordinară

FC Barcelona a anunţat miercuri că nu va participa la Adunarea Generală Extraordinară convocată de La Liga la Dubai săptămâna viitoare, calificată drept "de urgenţă" pentru toate cluburile implicate, dar condiderată de catlani „dăunătoare pentru drepturile şi interesele” lor.

1219 afișări
Imaginea articolului Barcelona, răzvrătire împotriva La Liga. Catalanii nu merg la Adunarea Generală Extraordinară

„În cadrul Adunării Generale Extraordinare menţionate se află pe ordinea de zi chestiuni extrem de relevante privind modificarea Statutului şi a Regulamentului General al La Liga, care necesită o dezbatere prealabilă şi o analiză mai amplă şi mai participativă pentru a ajunge la cel mai bun consens pe care o reformă de o asemenea anvergură îl merită.”, spun cei de la Barca, explicând importanţa întâlnirii.

„Poziţia FC Barcelona a fost întotdeauna aceea de a ajunge la acorduri consensuale după ce a analizat problema în mod coerent şi respectând toate poziţiile.”, se mai spune în comunicatul în care se mai precizează că se consideră ca nefiind momentul potrivit pentru o deplasare în Dubai pentru un eveniment care ar putea avea loc la sediul LaLiga.

Ne arătăm încă o dată opoziţia faţă de orice formă de acţiune pe care o considerăm dăunătoare pentru drepturile şi interesele FC Barcelona. ”, spun catalanii în finalul comunicatului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici