Barcelona s-a plâns la UEFA de starea gazonului Stadionului Giuseppe Meazza

FC Barcelona a depus o plângere la UEFA, cu privire la starea gazonului Stadionului Giuseppe Meazza, în timpul manşei tur a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, desfăşurată miercuri, cu AC Milan şi încheiată la egalitate, scor 0-0.

339 afișări
Imaginea articolului Barcelona s-a plâns la UEFA de starea gazonului Stadionului Giuseppe Meazza

Barcelona s-a plâns la UEFA de starea gazonului Stadionului Giuseppe Meazza (Imagine: AFP/Mediafax Foto)

După meci, antrenorul formaţiei FC Barcelona, Pep Guardiola, s-a plâns şi el de starea gazonului. "Noi ne adaptăm la tot, venim şi jucăm. Dar este o problemă pentru calitatea spectacolului. Un teren ca acesta este dificil".

În timpul partidei, jucătorii formaţiei FC Barcelona au fost victimele "capcanelor" peluzei de pe San Siro, care a arătat asemănător cu gazonul de pe Arena Naţională la meciul România-Franţa. Messi a alunecat în momentul în care a executat o lovitură liberă, iar mingea a luat o traiectorie ciudată şi a fost foarte aproape ca unul dintre coechipierii săi să o introducă în poarta gazdelor. Alţi fotbalişti catalani, printre care Dani Alves, au avut dificultăţi în a-şi menţine echilibrul pe teren din acelaşi motiv.

Echipa spaniolă FC Barcelona, deţinătoarea trofeului, a terminat la egalitate, miercuri, în deplasare, scor 0-0, meciul disputat cu formaţia italiană AC Milan, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. Partida retur va avea loc la 3 aprilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici