Barcelona se apropie la un punct în spatele liderului Real Madrid. Victorie cu 1 la 0 în derby-ul Cataluniei

  • Suarez a marcat golul victoriei în minutul 56
  • Barcelona şi Espanyol au avut o eliminare în repriza secundă
  • Victoria în faţa rivalilor din oraş a propulsat formaţia blaugrana la un punct în spatele liderului
700 afișări
Imaginea articolului Barcelona se apropie la un punct în spatele liderului Real Madrid. Victorie cu 1 la 0 în derby-ul Cataluniei

Sursa foto: profimedia

Barcelona a câştigat cu emoţie meciul după ce a dominat pe Espanyol pe tot parcursul jocului. După o primă repriză încheiată la egalitate, formaţia blaugrana a căutat cu disperare victoria.

Fati de la Barcelona a fost eliminat în minutul 50 după o intrare neregulamentară la Calero. Trei minute mai târziu, Lozano era eliminat de la Espanyol după ce l-a lovit pe Pique într-un duel la minge.

Suarez a dat singurul gol al partidei în minutul 56 după o fază şcoală jucată în careul oaspeţilor. Victoria cu 1 la 0 în faţa rivalilor din oraş propulsează Barcelona la un punct în spatele liderului Real Madrid. De cealaltă parte, Espanyol rămâne pe ultimul loc în Spania, la retrogradare.

 

Rezultatele etapei 35 din LaLiga

08.07. 21:30 Betis 3 - 0 Osasuna (2 - 0)
08.07. 21:30 Getafe 1 - 3 Villarreal (0 - 0)
07.07. 23:00 Celta Vigo 1 - 1 Atl. Madrid (0 - 1)
07.07. 20:30 Valencia 2 - 1 Valladolid (1 - 0)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici