Barcelona se destramă, dar se umple de bani. Suma importantă care rămâne în visteria clubului după plecarea lui Messi

  • Barcelona plăteşte jucătorilor salarii de peste 500 de milioane de euro.
  • Messi câştigă 84 de milioane de euro pe sezon la Barcelona.
  • Rakitic a semnat cu Sevilla pentru 1.5 milioane de euro.
871 afișări
Imaginea articolului Barcelona se destramă, dar se umple de bani. Suma importantă care rămâne în visteria clubului după plecarea lui Messi

Profimedia

Plecarea lui Messi ar putea fi o binecuvântare pentru Barcelona din punct de vedere financiar. Chiar dacă vor primi şi o sumă de transfer în schimbul superstarului argentinian sau nu, clubul catalan va scăpa de salariul uriaş al lui Messi – 84 de milioane de euro.

Iar Messi nu e singurul care poate aduce bani frumoşi în Catalunia. Koeman a început deja curăţenia de toamnă. L-a vândut pe Rakitic la Sevilla, iar presa din Italia îl dă pe Suarez ca şi transferat la Juventus. Un alt jucător de care mai vrea să scape antrenorul batav este Arturo Vidal.

SALARII JUCĂTORI (sume exprimate în euro pe an)

  • LIONEL MESSI – 84 milioane
  • LUIS SUAREZ – 23.4 milioane
  • IVAN RAKITIC – 13.3 milioane
  • ARTURO VIDAL – 9 milioane
  • TOTAL – 126.7 milioane

În total salariile celor 4 jucători se ridică la aproape 130 de milioane de euro pe an. O sumă mai mare decât au plătit sezonul trecut pentru transferul lui Antoine Griezmann.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici