Barcelona și Atletico Madrid, la egalitate de puncte în fruntea clasamentului din Spania

FC Barcelona a fost învinsă, duminică seară, pe teren propriu, scor 1-2, de Valencia, în etapa a 33-a din campionatul Spaniei și a ajuns la trei eșecuri consecutive. Atletico Madrid este la egalitate de puncte cu formația antrenată de Luis Enrique.

2 afișări

Valencia a deschis scorul prin autogolul lui Ivan Rakitic, din minutul 26, şi a majorat diferenţa chiar înainte de pauză, prin Mina (45+1).

Leo Messi a redus din handicap în mintul 63, reuşind cel de-al 500-lea său gol în tricoul Barcelonei, în toate competiţiile (în 612 meciuri). Trupa lui Luis Enrique a jucat cu garda jos până la final, forţând egalarea, însă Valencia a rezistat şi chiar a ratat şansa desprinderii pe contraatac.

S-a terminat 2-1 pentru Valencia, iar Barcelona e acum obligată la un parcurs fără greşeală, în ultimele cinci etape. Catalanii sunt pe primul loc, cu 76 de puncte, la egalitate cu Atletico Madrid şi cu un singur punct avans faţă de Real Madrid.

În caz de egalitate de puncte la finalul sezonului, principalul criteriu de departajare e reprezentat de rezultatele directe, capitol la care Barcelona stă mai bine în lupta cu cele două echipe din Madrid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici