Barcelona şi Chelsea s-au calificat în finala Ligii Campionilor la fotbal feminin

Finalistele Ligii Campionilor la fotbal feminin, ediţia 2021, s-a stabilit sâmbătă, după desfăşurarea manşei a doua a semifinalelor Chelsea Londra - Bayern Munchen şi Paris Saint Germain – Barcelona. S-au calificat în finala de pe 16 mai, Chelsea şi Barcelona.

135 afișări
Imaginea articolului Barcelona şi Chelsea s-au calificat în finala Ligii Campionilor la fotbal feminin

În prima partidă a zilei, Barcelona a învins pe teren propriu pe PSG cu scorul de 2-1, toate golurile fiind marcate în prima repriză. Barcelona a înscris primele 2 goluri, ambele prin Martens, în minutele 8 şi 31. PSG a redus din handicap în minutul 34. În manşa tur, scorul a fost 1-1, astfel că, cu scorul general de 3-2, Barcelona a fost prima echipă calificată în finală.

Cea de a doua semifinală dintre Chelsea şi Bayern s-a încheiat cu scorul de 4-1, pentru gazde marcând Kirby (min. 11 şi 90+5), Ji So-Yun (min. 43), Harder (min. 84), iar pentru oaspeţi Zadrazil (min. 29). În meciul tur, Bayern Munchen a învins cu 2-1, astfel, cu scorul general de 5-3, Chelsea s-a calificat în finala cu Barcelona.

Finala va avea loc pe data de 16 mai, într-o singură manşă pe stadionul Gamla Ullevi, din Göteborg.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici