Barcelona, tot mai departe de titlu în Spania. 2-2 cu Atletico pe propriul teren după un meci cu 4 penalty-uri

  • FC Barcelona s-a încurcat din nou în La Liga, 2-2 cu Atletico Madrid, şi poate să rămână la 4 puncte în spatele Realului
  • Leo Messi a marcat golul cu numărul 700 din carieră cu o "scăriţă" din penalty
  • Partida a avut 4 lovituri de pedeapsă, prima execuţie a lui Diego Costa fiind repetată deoarece Ter Stegen nu a rămas pe linia porţii
522 afișări
Imaginea articolului Barcelona, tot mai departe de titlu în Spania. 2-2 cu Atletico pe propriul teren după un meci cu 4 penalty-uri

Sursa foto: Mediafaxfoto

Derby-ul dintre FC Barcelona şi Atletico Madrid a avut un început furtunos, Diego Costa fiind în prim plan în ambele careuri. Mai întâi, atacantul spaniol cu origini braziliene a marcat în proprie poartă după o fază fixă bătută de Messi.
 
La doar câteva minute distanţă, Diego Costa a bătut un penalty scos de Carrasco, însă Ter Stegen a reuşit să blocheze! Portarul german s-a ales însă cu un cartonaş galben deoarece a părăsit linia porţii. Execuţia de la 11 metri s-a repetat iar Saul a egalat.
 
În repriza secundă a venit rândul lui Semedo să fie faultat în careu iar Leo Messi a înscris golul cu numărul 700 în carieră pentru Barcelona şi naţionala Argentinei. Messi a transformat penalty-ul cu o panenka. Avantajul Barcelonei nu a rezistat nici de această dată prea mult. Acelaşi Semedo a făcut penalty de data aceasta în propriul careu, iar Saul a reuşit să transforme din nou. Partida s-a încheiat 2-2.
 
În urma acestui rezultat, Barcelona ajunge la 70 de puncte, cu unul mai puţin faţă de Real Madrid care va juca pe 2 iulie cu Getafe. De partea cealaltă, Atletico ajunge la 59 de puncte şi pierde din avansul pe care îl avea faţă de locul 4, ocupat de Sevilla.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici