Bartomeu şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al FC Barcelona

  • Josep Maria Bartomeu a demisionat din funcţia de preşedinte al FC Barcelona
  • Bartomeu era preşedintele Barcelonei din 2014
  • Mandatul lui Bartomeu trebuia să se încheie pe 20 martie 2021
913 afișări
Imaginea articolului Bartomeu şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al FC Barcelona

Bartomeu şi-a dat demisia de la Barcelona

Preşedintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu a demisionat de la clubul catalan. Atât el, cât şi conducerea sa au părăsit-o pe Barca. Fostul preşedinte al Barcelonei era sub moţiune de cenzură, după ce contestatarii au adunat 20.731 de semnături împotriva lui când aveau nevoie doar de 16.521. Bartomeu a ales să demisioneze decât să mai aştepte un vot de încredere din partea fanilor.

Bartomeu a fost implicat într-un război cu Messi în vară, când nu i-a dat voie atacantului argentinian să părăsească clubul. Fostul preşedinte al Barcelonei a fost aspru criticat pentru modul în care a gestionat situaţia. „Am făcut totul pentru binele Barcelonei. Avea un acord că poate părăsi clubul, dar a expirat. Prioritatea mea era să pornim o nouă eră blaugrana cu Messi în echipă. E cel mai bun jucător din istoria fotbalului", şi-a justificat Bartomeu acţiunile. Conflictul cu Messi a fost, însă, picătura care a umplut paharul în cazul lui Bartomeu.

MESSI: Tot anul i-am spus preşedintelui că vreau să plec, că era timpul să caut noi obiective şi noi direcţii în carieră. El îmi spunea mere: „O să vorbim, nu acum, bla bla”, dar nu s-a întâmplat. Preşedintele nu mi-a dat niciun indiciu despre ce spunea cu adevărat.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici