Basarab Panduru: Dinamo a fost aproape de cele două locuri care duc la retrogradare

Basarab Panduru l-a criticat pe Mircea Rednic pentru deciziile luate în privinţa formării primului ”11”. Totul a plecat de la titularizarea lui Sergiu Popovici, fundaş care în ultimele meciuri a fost nesigur şi a gafat în câteva rânduri.

102 afișări
Imaginea articolului Basarab Panduru: Dinamo a fost aproape de cele două locuri care duc la retrogradare

Basarab Panduru: Dinamo a fost aproape de cele două locuri care duc la retrogradare

Dinamo are încă o stagiune dezamăgitorare în Liga 1 Betano. Este la 8 puncte de ultimul loc de play-off, astfel că ultimele partide ale sezonului regulat sunt capitale pentru îndeplinirea obiectivului. Basarab Panduru le-a făcut o analiză bucureştenilor. Consideră că Dinamo îşi merită locul din clasament pentru strategia abordată şi aruncă vina pe Mircea Rednic.

”Dinamo trebuie să se mulţumească cu punctul acesta (n.r. egalul cu Hermannstadt). Mă uit pe clasament, a scăpat puţin de cele două locuri care duc la retrogradare. Locul 12 te duce în baraj, dar şi la baraj, anul acesta o să fie mult diferit decât în anii trecuţi. Mai e mult până atunci, dar atenţie şi la baraj. Nu mă mai aşteptam să joace Popovici. Din momentul acesta, tu eşti vinovat pentru că bagi un jucător pe care l-ai terminat practic”, a afirmat Basarab Panduru la Telekom Sport.

Dinamo întâlneşte în următoarea etapă, pe teren propriu, Craiova. Partida este programată sâmbătă, de la 20:00 şi poate fi urmărită în format live text pe www.prosport.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici