Baschet masculin: CSM Oradea a învins U-BT Cluj, în meciul trei din semifinalele Ligii Naţionale

CSM Oradea a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 69-59 (26-9, 19-22, 11-12, 13-16), U-Banca Transilvania Cluj, în cel de-al treilea meci din semifinalele Ligii Naţionale de baschet masculin, iar scorul la general a devenit 2-1 pentru echipa clujeană.

459 afișări
Imaginea articolului Baschet masculin: CSM Oradea a învins U-BT Cluj, în meciul trei din semifinalele Ligii Naţionale

Baschet masculin: CSM Oradea a învins U-BT Cluj, în meciul trei din semifinalele Ligii Naţionale

Martin Zeno a fost cel mai bun om al învingătorilor, cu 24 de puncte, trei recuperări şi trei pase decisive. De la formaţia orădeană s-a mai evidenţiat Sean Barnette, cu 20 de puncte, opt recuperări şi trei pase decisive.

Ousmane Barro, cu 16 puncte, nouă recuperări şi două pase decisive, şi Aleksandar Rasic, cu 12 puncte şi două recuperări, s-au remarcat de la U-BT Cluj.

În urma acestui rezultat, scorul general este acum 2-1 pentru U-BT Cluj, care s-a impus în primele două confruntări, disputate pe teren propriu.

Următorul meci este programat miercuri, de la 20:15, tot în Sala Sporturilor "Antonio Alexe" din Oradea.

În cealaltă semifinală se înfruntă CSU Sibiu şi Steaua CSM Eximbank, scorul după primele două partide fiind 1-1.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici