Baschetbalist care a jucat în NBA şi Euroligă transferat de campioana CSU Asesoft Ploieşti

Campioana la baschet masculin CSU Asesoft Ploieşti a anunţat, vineri, transferul jucătorului american Rawle Marshall, care a evoluat în NBA timp de două sezoane, dar şi la cluburi puternice din Europa, cu care a participat în Euroligă şi Eurocup.

107 afișări
Imaginea articolului Baschetbalist care a jucat în NBA şi Euroligă transferat de campioana CSU Asesoft Ploieşti

Rawle Marshall, dreapta (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Marshall are 31 de ani, 2.01 metri şi joacă pe poziţia trei.

În cartea de vizită are înscrise şi cele două sezoane din NBA, în care a evoluat la Dallas Mavericks şi Indiana Pacers, între 2005-2007.

În carieră a evoluat şi la cluburi din Europa, printre acestea numărându-se Hemofarm Vrsac, cu care a jucat şi în ULEB Cup, Cibona Zagreb, Lokomotiv Rostov şi Asvel Lyon, cu care a ajuns în Euroligă, respectiv Valencia şi PAOK Salonic (Eurocup).

În ultimele două sezoane a cucerit titlul naţional în Kazahstan, cu BC Astana.

Rawle Marshall ar putea debuta pentru CSU Asesoft Ploieşti săptămâna viitoare, când prahovenii vor juca în deplasare, cu Igokea Alexandrovac, în Eurocup.

Formaţia ploieşteană a fost nevoită să apeleze la transferul americanului, după ce Jonte Flowers a suferit o ruptură de tendon ahilian în prima repriză a meciului cu Pinar, din Eurocup, desfăşurat miercuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici