Baschetbaliştii americani de la BC CSU Sibiu au ajuns la echipă şi intră în izolare 14 zile

  • Cinci dintre baschetbaliştii americani de la BC CSU Sibiu au ajuns la echipă, iar al şaselea este aşteptat marţi.
  • Cei şase vor intra în izolare două săptămâni, iar restul lotului va începe pregătirile pentru noul sezon.
  • BC CSU Sibiu va începe pregătirile pentru noul sezon în 1 septembrie, în prima fază doar cu sportivii români care se vor reuni săptămâna viitoare.
413 afișări
Imaginea articolului Baschetbaliştii americani de la BC CSU Sibiu au ajuns la echipă şi intră în izolare 14 zile

Baschetbaliştii americani de la BC CSU Sibiu au ajuns la echipă şi intră în izolare 14 zile

Baschetbaliştii americani Chris Cooper, Marquis Addison, Jayce Johnson, Christian Lutete şi KJ Jackson au ajuns la Sibiu. Lor li se va alătura, marţi noaptea, şi Isaiah Philmore.

Cei şase vor sta în izolare timp de două săptămâni, timp în care BC CSU Sibiu va începe pregătirile pentru noul sezon în 1 septembrie, în prima fază doar cu sportivii români care se vor reuni săptămâna viitoare.

„Ne bucurăm că au reuşit să ajungă sportivii străini la Sibiu. Sperăm ca şi Isaiah Philmore să ajungă, în această noapte (miercuri noaptea – n.r.), şi să trecem şi prin această nouă procedură cu bine. Este o perioadă extrem de dificilă pentru noi toţi, încercăm să ne adaptăm tuturor măsurilor impuse de autorităţi şi să facem faţă cu bine tuturor provocărilor. Săptămâna viitoare vin şi baschetbaliştii români şi începem pregătirile. Am aşteptat de aproape 6 luni momentul acesta şi ne dorim, în primul rând, să fim sănătoşi cu toţii, pentru a reveni în competiţii cât mai curând”, a spus Horaţiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

După perioada de izolare, lotul întregit va face un cantonament de pregătire la Cheile Grădiştei, în luna septembrie, urmat de câteva partide de verificare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
baschet,
echipă,
izolare

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici