Baschetbalistul american Chris Cooper, noul jucător al echipei Steaua Bucureşti

Baschetbalistul american Chris Cooper este noul jucător al formaţiei Steaua CSM Eximbank Bucureşti, alături de care va evolua şi în Eurocup în sezonul 2015-2016, potrivit anunţului de luni al clubului.

107 afișări
Imaginea articolului Baschetbalistul american Chris Cooper, noul jucător al echipei Steaua Bucureşti

Chris Cooper (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

Chris Cooper (25 de ani, 2,05 metri, pivot) a jucat în sezonul trecut la CSU Ploieşti, cu care a cucerit titlul naţional şi Supercupa României, dar ulterior echipa nu s-a mai înscris în Liga Naţională din cauza problemelor financiare. De situaţie a profitat Steaua, care l-a ofertat pe jucătorul american, iar acesta a acceptat să semneze un contract valabil în următorul sezon cu formaţia antrenată de Hristu Şapera.

Cooper a mai jucat în Europa la Siauliai (Lituania).

În sezonul 2015-2016, Steaua CSM Eximbank va fi angrenată şi în Eurocup, a doua competiţie valorică a continentului, pentru participare primind un wild-card din partea organizatorilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici