Baschetbalistul american Nicholas Covington, la BC Mureş

Echipa de baschet masculin BC Mureş l-a transferat, vineri, pe fundaşul american Nicholas Covington, care a evoluat în turul acestui sezon la BCM Elba Timişoara.

50 afișări
Imaginea articolului Baschetbalistul american Nicholas Covington, la BC Mureş

Baschetbalistul american Nicholas Covington, la BC Mureş (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

Mureşenii au anunţat transferul lui Covington la o zi după ce au reuşit şi legitimarea lui Andrei Căpuşan, fost la Energia Rovinari. În timp ce Căpuşan s-a alăturat deja lotului condus de Deri Csaba, Convington este aşteptat să sosească la Târgu Mureş în cursul zilei de luni.

Înaintea returului programat să înceapă în 15 ianuarie, BC Mureş se află pe locul patru în Divizia A, cu 26 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici