Rafael Nadal, eliminat în primul tur la Roland Garros. Ce a spus despre viitor

Spaniolul care deţine recordul de titluri (14) pe zgura pariziană n-a spus dacă aceasta a fost ultima prezenţă a sa la Roland Garros.

Urmărește
319 afișări
Imaginea articolului Rafael Nadal, eliminat în primul tur la Roland Garros. Ce a spus despre viitor

Nadal păstrează suspansul în privinţa viitorului

Alexander Zverev, 27 de ani şi locul 4 ATP, l-a învins astăzi pe Rafael Nadal (37 de ani şi locul 275 AT), în primul tur de la Roland Garros.

Partida a durat 3 ore şi 6 minute, Rafa salvând 12 din cele 18 de minge de break cu care s-a confruntat. Neamţul, campion la Roma, s-a impus cu 6-3, 7-6 (5), 6-3.

La final, spaniolul a declarat că nu este sigur că a fost ultima sa prezenţă la Paris.

„În două luni aş punea spune gata”, a afirmat Nadal, care speră să fie prezent la Jocurile Olimpice de la Paris din această vară.

În tribune au fost prezente nume precum Ion Ţiriac, Novak Djokovic, Carlos Alcaraz, Iga Swaitek sau spaniolul Rodri, fotbalist la Manchester City.

Familia lui Rafa a fost în lojă, soţia şi fiul, la fel ca şi unchiul Miguel Angel Nadal, fost fotbalist la Barcelona.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici