Baschetbalistul Kevin Garnett şi-a anunţat retragerea, după 21 de ani petrecuţi în NBA

Baschetbalistul american Kevin Garnett, de la Minnesota Timberwolves, şi-a anunţat vineri retragerea din activitate, după 21 de sezoane în care a evoluat în NBA.

149 afișări
Imaginea articolului Baschetbalistul Kevin Garnett şi-a anunţat retragerea, după 21 de ani petrecuţi în NBA

Baschetbalistul Kevin Garnett şi-a anunţat retragerea, după 21 de ani petrecuţi în NBA

Ajuns la 40 de ani, Garnett şi-a anunţat retragerea prin intermediul unui clip postat pe Instagram. "Sunt doar recunoscător. Nu voi reuşi vreodată să exprim în cuvinte ceea ce simt. Le sunt recunoscător tuturor pentru dragostea pe care mi-o poartă, n-aş fi crezut că oamenii mă vor iubi atât de mult", a spus Garnett.

Garnett şi-a început cariera în 1995, la Minnesota Timberwolves, formaţie la care a evoluat până în 2007, apoi a revenit în 2015. A mai jucat la Bolton Celtics, între 2007 şi 2013, timp în care a cucerit titlul în NBA, precum şi la Brooklyn Nets. De-a lungul carierei, Garnett a câştigat aproximativ de 330 de milioane de dolari de-a lungul carierei, mai mult decât orice alt jucător din istoria NBA.

Kevin Garnett a câştigat un titlu de campion NBA cu Bolton Celtics, a fost desemnat cel mai bun jucător din ligă în 2004, a fost selecţionat de 15 ori pentru All Star Game şi a fost desemnat o dată cel mai bun jucător din meciul vedetelor. Garnett, care şi-a petrecut 13 sezoane doar la Minnesota, se află pe locul 17 în topul marcatorilor din istoria NBA, cu 26.071 de puncte înscrise şi pe 9 la capitolul recuperări, cu 14.662.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici