Baschetbalistul român Cătălin Baciu, celebrat de Clemson University - VIDEO

Pivotul clujean Cătălin Baciu a fost celebrat, alături de alţi trei coechipieri, la finalul ultimului meci jucat pe teren propriu, în sezonul regulat din NCAA, printr-o ceremonie organizată de Clemson University.

230 afișări
Imaginea articolului Baschetbalistul român Cătălin Baciu, celebrat de Clemson University - VIDEO

Baschetbalistul român Cătălin Baciu, celebrat de Clemson University - VIDEO

Cătălin Baciu, împreună cu jucătorii Bryan Narcisse, Tanner Smith şi Andre Young, se află la finalul experienţei NCAA, cu Clemson Tigers. Echipa i-a onorat înaintea şi după ultimul meci de pe teren propriu, printr-un videoclip în care au fost montate mai multe faze din meciuri, dar şi momentele de rămas-bun, postat pe site-ul oficial. "Cei patru cu contribuit la 86 de victorii, iar sezonul trecut au ajutat la calificarea în semifinalele Turneului ACC", se arată în comunicatul postat pe site-ul echipei.

Baciu, poreclit Bobo, joacă la Clemson din 2008, iar acum se pregăteşte pentru meciurile din Turneul ACC, echipa sa încheind sezonul regulat pe locul 7. În primul tur, Clemson va juca cu Virginia Tech, pentru calificarea în sferturile de finală. Turneul ACC se desfăşoară în Atlanta, între 8-11 martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici