Baschetbalistul Vlad Moldoveanu s-a căsătorit - FOTO

Internaţionalul român de baschet Vlad Moldoveanu, fiul preşedintei Agenţiei Naţionale pentru Sport şi Tineret (ANST,) Carmen Tocală, s-a căsătorit cu americanca Krista Cicala.

607 afișări
Imaginea articolului Baschetbalistul Vlad Moldoveanu s-a căsătorit - FOTO

Vlad Moldoveanu (Imagine: georgemasonbasketball.blogspot.ro)

La ceremonia din SUA, ce a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, au fost prezenţi prieteni de peste Ocean, dar şi din România.

Vlad Moldoveanu (23 de ani) este absolvent al American University, iar din vara anului trecut a semnat cu echipa italiană Benetton Basket Treviso.

Vlad Moldoveanu şi Krista Cicala au o relaţie de câţiva ani. Krista a jucat volei la American University, unde a evoluat şi Vlad. La ceremoniile de sâmbătă a fost prezentă şi mama baschetbalistului.

Începând din anul 2004, cu nivelul under 16, Moldoveanu a jucat în toate echipele naţionale ale României. În prezent se pregăteşte în SUA, urmând să ia o decizie în privinţa viitorului său la nivel de echipă de club. El va sosi în ţară în curând, pentru că în luna august naţionala României începe preliminariile CE din 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici