Băsescu asistă la meciul de caritate Stelele României - Stelele Lumii

Preşedintele Traian Băsescu a sosit, luni seară, la stadionul Ghencea, unde are loc evenimentul caritabil Seara Campionilor, el declarând jurnaliştilor, la intrare, că a venit să îl vadă, în special, pe fotbalistul spaniol Raul.

24 afișări
Imaginea articolului Băsescu asistă la meciul de caritate Stelele României - Stelele Lumii

Băsescu asistă la meciul de caritate Stelele României - Stelele Lumii

Cea de-a patra ediţie a evenimentului caritabil Seara Campionilor are loc pe stadionul Steaua, începând cu ora 20.00. Meciul caritabil opune o selecţionată all-time a României, începând cu Mircea Lucescu, Liţă Dumitru, Generaţia de aur a anilor '90 şi până la actuala echipă naţională, unei selecţionate internaţionale a prietenilor lui Figo. Meciul Stelele României - Stelele Lumii este precedat de un spectacol de prezentare a celor două echipe.

Banii strânşi în urma acestui eveniment vor fi oferiţi unor copii care vor să studieze şi nu au posibilitatea să meargă la şcoală.

Raul Gonzalez este fotbalist al grupării Real Madrid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici