Bastian Schweinsteiger îi acuză pe jucătorii argentinieni că provoacă incidente

Internaţionalul german Bastian Schweinsteiger a criticat miercuri comportamentul pe teren al componenţilor naţionalei Argentinei, viitoarea adversară din sferturile de finală ale Cupei Mondiale, acuzându-i, în special, că provoacă incidente.

56 afișări
Imaginea articolului Bastian Schweinsteiger îi acuză pe jucătorii argentinieni că provoacă incidente

Bastian Schweinsteiger îi acuză pe jucătorii argentinieni că provoacă incidente (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu trebuie să ne lăsăm provocaţi de argentinieni. Ştim cum sunt jucătorii argentinieni. Comportamentul lor, modul în care gesticulează, modul în care încearcă să-l influenţeze pe arbitru, înseamnă lipsă de respect. Sperăm că arbitrul va reacţiona şi va şti ce se petrece cu adevărat, cine provoacă pe cine. Trebuie să fim calmi şi concentraţi în timpul acestui meci, însă sper că vor fi puţine provocări din partea lor, deoarece, din partea noastră, ştiu sigur că nu vor fi", a declarat Schweinsteiger, component al formaţiei Bayern Munchen.

Schweinsteiger a făcut aluzie la incidentele de la finalul meciului Argentina - Germania, din sferturile de finală ale CM din 2006, de la Berlin. Germania s-a calificat atunci în semifinale, după executarea penaltiurilor, iar la finalul partidei argentinienii au intrat în conflict cu unii jucători germani şi cu membrii ai stafului tehnic. În bătaia generală a fost implicat şi managerul general al naţionalei Germaniei, Oliver Bierhoff, şi jucătorul Torsten Frings, suspendat atunci pentru meciul din semifinale cu Italia.

Bastian Schweinsteiger a criticat şi comportamentul suporterilor argentinieni: "Atunci când vezi că fanii argentinieni se adună pe un stadion şi deranjează spectatorii, această atitudine demonstrează care este caracterul şi mentalitatea lor".

Germania întâlneşte Argentina sâmbătă, de la ora 17.00, la Cape Town, în sferturile de finală ale Cupei Mondiale.

Află aici care este programul Cupei Mondiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici