Bătaie generală la finalul unui meci de baschet: Jucătorii nu au putut fi liniştiţi. A fost nevoie de intervenţia poliţiei - VIDEO

Meciul local dintre Kansas Jayhawks şi Kansas State, din Campionatul Universitar de Baschet Masculin din Statele Unite ale Americii, a fost marcat de un conflict fizic între jucătorii echipelor. Totul s-a întâmplat pe finalul partidei, la scorul de 81-59 pentru Jayhawks.

1008 afișări
Imaginea articolului Bătaie generală la finalul unui meci de baschet: Jucătorii nu au putut fi liniştiţi. A fost nevoie de intervenţia poliţiei - VIDEO

Sursa FOTO: Twitter @yrokaz_nworb

DaJuan Gordon, de la Kansas State, a fost blocat sub panou şi s-a prăbuşit pe parchet. Adversarii au început să strige la el, iar colegii jucătorului căzut au încercat să îl apere. Ulterior, lucrurile au degenerat şi a izbucnit o bătaie generală. Staffurile celor două echipe au intervenit, dar nu au putut să îşi liniştească jucătorii. A fost nevoie de intervenţia poliţiei.

Silvio De Sousa, de la Kansas Jayhawks, a încercat să lovească un adversar cu un scaun, dar a fost oprit în ultimul moment de antenorul secund. După ce spiritele s-au liniştit, arbitrul a suspendat meciul pentru 15 minute.

Reacţiile antrenorilor, la finalul meciului

„Nu putem să ne mândrim cu această victorie. Ceea ce s-a întâmplat pe teren nu este un semn al puterii. Este un semn de imaturitate arătat de jucătorii mei. Am mai văzut incidente de acest fel şi cu siguranţă atrage atenţie, dar noi nu ne dorim să ajungem aşa pe primele pagini. Jucătorii nu au nicio scuză pentru ceea ce s-a întâmplat” , a spus Bill Self, antrenorul lui Kansas Jayhawks.

„Scandalul putea să fie evitat. Este vina mea pentru că sunt jucătorii mei. Am venit aici ca să jucăm, dar nu s-a întâmplat acest lucru. Jucătorii mei au dat semne de frustrare.” , a concluzionat Bruce Weber, tehnicianul lui Kansas State.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici