BATE întâlneşte "primul gigant al Europei de est"

Cotidianul bielorus Sport Panorama a scris că BATE Borisov va întâlni, miercuri, de la ora 20.00, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor,"primul gigant din estul Europei", Steaua Bucuresti.

1 afișare
Imaginea articolului BATE întâlneşte "primul gigant al Europei de est"

BATE întâlneşte "primul gigant al Europei de est"

"În anticamera cluburilor de elită", a titrat Sport Panorama. "Doar doi paşi ne mai desparte de intrarea între cele mai bune 32 de echipe din Europa. Pentru BATE, visul poate deveni posibil. Jucătorii trebuie să simtă fluxul pozitiv al suporterilor din fiecare colţ al ţării. Echipe slabe nu mai sunt în această fază a competeţiei. BATE are şansa de a ajunge în grupe. Dacă nu cu Steaua, atunci cu cine? Cu monstrul Liverpool? Cu Ajax? Cu Valencia sau Sevilla?", a scris publicaţia amintită.

"Maradona din România a ajuns la Minsk", a titrat Komsomolskaia Pravda. "La sosire, nimeni n-a avut voie să se apropie de Hagi sau de jucători, care au refuzat orice dialog. Jucătorii s-au purtat la fel ca antrenorul lor lipsit de amabilitate. Nici măcar Milan n-a arătat o asemenea trufie când a sosit în Belarus", a scris sursa citată.

KP a anunţat că meciul se va juca cu casa închisă, toate cele 5.500 de bilete fiind vândute.

Sport deni za dnem a scris că "obstacolul românesc este foarte complex", iar un success al echipei BATE "ar produce senzaţie".

Agenţia Interfax a notat că BATE are o şansă împotriva Stelei, deoarece "existau posibilităţi şi mai rele, precum Arsenal sau Valencia". "Steaua este un club cunoscut în Europa, care a ajuns în mod repetat în grupele LC şi, în mod normal, se va califica din nou, dacă nu apare vreo surpriză în această dublă manşă. Oricum, şansele echipei BATE există, nu sunt iluzorii", a adăugat sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici