"Batem Elveţia pe unde o prindem". România învinge Elveţia, la Trofeul Carpaţi, după două reprize diametral opuse

Echipa naţională de handbal feminin a câştigat joi prima partidă de la Trofeul Carpaţi, învingând reprezentativa Elveţiei, cu 33-28 (20-11). În primul meci al zilei, Austria a învins Portugalia cu 32-20 (16-12), în cadrul turneului de la Bistriţa, din perioada 23-25 noiembrie.

612 afișări
Imaginea articolului "Batem Elveţia pe unde o prindem". România învinge Elveţia, la Trofeul Carpaţi, după două reprize diametral opuse

Foto: Fcebook/ Sabin Malisevschi

România, la primul meci oficial al selecţionerului Florentin Pera, a făcut două reprize diametral opuse.

În primele 30 de minute, tricolorele au marcat 20 de goluri, evoluând bine pe ambele faze, atât în atac, cât şi în defensivă, unde au primit doar 11 goluri.

Florentin Pera a dat minute tuturor jucătoarelor, însă repriza secundă jocul a fost sub cel din prima parte, România marcând primul gol abia după 5 minute, cedând avantajul de 9 goluri până la o diferenţă de 3 goluri (25-22).

S-au remarcat toate cele patru portăriţe din lot, Ciucă, Şerban, Hosu şi Dumanska, Florentin Pera având o sarcină dificilă în a alege portarul pe care îl va lăsa acasă, în vederea Campionatului Mondial.

Andreea Popa a fost declarată jucătoarea meciului din naţionala României, cu 5 goluri şi 4 pase de gol, dar şi cu o contribuţie importantă în defensivă.

Crina Pintea şi Eliza Buceschi au marcat câte 6 goluri, fiind golgheterele echipei tricolore.

Vineri, România joacă în compania reprezentativei Portugaliei, de la ora 19.30, urmând ca sâmbătă să joace cu Austria, de la ora 17.30.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici