Bayern are nevoie de un portar după accidentarea lui Neuer, spune antrenorul Nagelsmann

Bayern Munchen vrea are nevoie de un nou portar după accidentarea căpitanului echipei germane Manuel Neuer, dar opţiunile de pe piaţa transferurilor în perioada de iarnă sunt limitate, a declarat joi antrenorul Julian Nagelsmann.

102 afișări
Imaginea articolului Bayern are nevoie de un portar după accidentarea lui Neuer, spune antrenorul Nagelsmann

Julian Nagelsmann, Facebook

Vorbind la Doha, în Qatar, la finalul unui stagiu de pregătire de o săptămână înainte de reluarea sezonului din Bundesliga, săptămâna viitoare, Nagelsmann a declarat că, deşi Sven Ulreich, în vârstă de 34 de ani, este pregătit să intervină pentru a-l înlocui pe Neuer, clubul mai are nevoie de un alt portar.

"Treaba noastră este să ne uităm pe piaţă, deşi este dificil în timpul iernii să găsim portari, deoarece nu sunt atât de multe opţiuni pe piaţă care să aibă sens pentru noi", a declarat Nagelsmann într-o conferinţă de presă, citat de contul oficial de social media al clubului.

"Este o piaţă complexă, cea a portarilor. Încercăm să facem ceva. Ulreich s-a descurcat bine la antrenamentele de aici, dar suntem obligaţi să aducem un alt portar, indiferent de cine este numărul unu şi doi".

Neuer a fost exclus pentru tot restul sezonului după ce a fost operat, în urma unui accident la schi.

Portarul, care a făcut parte din echipa Germaniei care a fost eliminată de la Cupa Mondială în primul tur, a suferit o fractură la picior.

Nagelsmann a declarat că opţiunile din spatele lui Ulreich au fost limitate la portari mai tineri, inclusiv Johannes Schenk, în vârstă de 19 ani, fără experienţă în meciuri din prima ligă.

Bayern, lider în Bundesliga, îşi reia cursa pentru al 11-lea titlu consecutiv în campionat, un record, pe 20 ianuarie, împotriva lui RB Leipzig.

Singurul lor meci de pregătire este împotriva austriecilor de la Salzburg, vineri.

"Vrem să ne punem pe drumul cel bun pentru marele meci împotriva rivalei din prima ligă, Leipzig, de săptămâna viitoare", a declarat el. "Îl planificăm ca pe un meci complet pentru cei care au cele mai mari şanse să fie în 11 de start".

Bayern, care are patru puncte avans în fruntea Bundesliga şi şase în faţa lui Leipzig, ocupanta locului al treilea, se va confrunta luna viitoare cu Paris St Germain în Liga Campionilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici