Bayern, Atletico, Real şi Chelsea în semifinalele Ligii Campionilor

Două echipe din Spania, Atletico Madrid şi Real Madrid, deţinătoarea trofeului, formaţia germană Bayern Munchen, şi reprezentanta Angliei, Chelsea Londra, au acces în semifinalele Ligii Campionilor, după meciurile din sferturile competiţiei.

392 afișări
Imaginea articolului Bayern, Atletico, Real şi Chelsea în semifinalele Ligii Campionilor

Bayern, Atletico, Real şi Chelsea în semifinalele Ligii Campionilor

Real Madrid a eliminat Borussia Dortmund, cu scorul general de 3-2, în timp ce Atletico a trecut de FC Barcelona, scor 2-1, după cele două meciuri.

Chelsea Londra s-a impus cu 2-0 în meciul retur cu Paris Saint-Germain, după ce în prima manşă pierduse cu 1-3, în timp ce germanii de la Bayern Munchen au învins Manchester United, scor 3-1, după ce în tur remizaseră, scor 1-1.

Tragerea la sorţi pentru semifinale va avea loc, vineri, de la ora 13.00, la sediul UEFA de la Nyon.

Semifinalele Ligii Campionilor vor avea loc la 22 şi 23 aprilie, turul, şi 29 şi 30 aprilie, returul.

Finala este programată la 24 mai, la Lisabona.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici