Bayern învinge pe Union Berlin, iar Mueller marchează a 400-a titularizare cu o dublă

  • Thomas Mueller, de la Bayern Munchen, a marcat de două ori la a 400-a sa titularizare în Bundesliga.
  • Kane a înscris al 33-lea gol în campionat, în victoria cu 5-1 de sâmbătă, pe terenul lui Union Berlin.
  • Bayern a pierdut sezonul acesta titlul de campioană, dar e în semifinalele Ligii Campionilor.
140 afișări
Imaginea articolului Bayern învinge pe Union Berlin, iar Mueller marchează a 400-a titularizare cu o dublă

Leon Goretzka şi Mathys Tel, jucător în vârstă de 18 ani, au marcat şi ei, iar antrenorul Thomas Tuchel a încununat o săptămână de succes cu un loc în semifinalele Ligii Campionilor şi o victorie confortabilă în deplasare.

Pe locul al doilea, Bayern a cedat titlul lui Bayer Leverkusen săptămâna trecută, dar a ajuns la 66 de puncte din 30 de meciuri, cu trei puncte mai mult decât VfB Stuttgart, care vizitează duminică Werder Bremen.

„Suntem mulţumiţi. A fost o săptămână perfectă pentru noi", a declarat Tuchel. „Să venim aici şi să câştigăm aşa cu siguranţă nu era un dat, aşa că bravo băieţilor. A fost o performanţă de echipă într-un meci greu".

Bayern a condus la jumătatea orei de joc, când pasa lui Tel în careu a fost lăsată de Mueller şi Goretzka a trimis un şut de sub bară, în poarta echipei ameninţate de retrogradare.

Kane a marcat al doilea gol dintr-o lovitură liberă de la 30 de metri, iar în a doua repriză, centrarea lui Eric Maxim Choupo-Moting a fost trimisă în plasă de Mueller.

Adolescentul Tel a finalizat apoi din pasa lui Kane, imediat după ora de joc, înainte ca Bayern să marcheze un al cincilea gol prin Mueller. Yorbe Vertessen a marcat golul de consolare pentru echipa locală, care se află la trei puncte deasupra locului de retrogradare.

Tot sâmbătă, RB Leipzig s-a distanţat la trei puncte, pe locul 4, loc de calificare în Liga Campionilor, cu o victorie cu 2-1 la Heidenheim, dar are un meci mai mult jucat decât Borussia Dortmund, ocupanta locului cinci, care primeşte duminică campioana Leverkusen.

Al 23-lea gol al sezonului marcat de Lois Openda cu cinci minute înainte de final, a asigurat victoria pentru Leipzig.

Ultima clasată, Darmstadt, a pus capăt unei serii de 22 de meciuri fără victorie, câştigând cu 2-0 în deplasare la Köln, penultima clasată.

Christoph Klarer şi Oscar Vilhelmsson au marcat golurile din repriza a doua, lăsând Darmstadt la nouă puncte de poziţia de baraj pentru retrogradare, cu patru meciuri rămase de disputat.

Primul gol în Bundesliga din noiembrie al lui Jonas Wind a asigurat victoria cu 1-0 a lui Wolfsburg în faţa lui Bochum şi a dus echipa sa la cinci puncte distanţă de locul de baraj pentru retrogradare.

Robin Hack a reuşit un hat-trick pentru Borussia Moenchengladbach, care a sfârşit prin a pierde cu 4-3 în confruntarea cu Hoffenheim, după ce Anton Stach a marcat golul victoriei în minutele suplimentare de joc.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici