Bayern Munchen a anunţat că nu va plăti o sumă astronomică pentru Neuer

Preşedintele Consiliului de Supraveghere al clubului Bayern Munchen, Uli Hoeness, a anunţat, miercuri, că gruparea bavareză nu va plăti o sumă astronomică pentru achiziţionarea portarului Manuel Neuer de la Schalke 04, informează cotidianul tz, citat de AFP.

10 afișări

"Îl vrem pe Manuel. Putem ajunge la o înţelegere, dar conducătorii de la Schalke 04 nu trebuie să ceară o sumă astronomică. Negocierile nu au fost demarate încă, dar sunt iminente", a spus Hoeness.

Bayern anunţase că a pregătit 20 de milioane de euro pentru achiziţionarea lui Neuer la finalul acestui campionat.

După meciul Schalke 04 - Manchester United (scor 0-2), disputat, marţi, în Liga Campionilor, directorul sportiv al clubului din Gelsenkirchen, Horst Heldt, a sugerat că Neuer ar putea să nu mai fie de vânzare: "Valoarea lui Neuer pe piaţa transferurilor era deja mare, nu ştiu dacă mai poate creşte, dar, după meciul cu Manchester United, mă întreb de ce să vindem un asemenea jucător".

La sfârşitul partidei respective, antrenorul echipei Manchester United, Alex Ferguson, a declarat că Neuer a fost fantastic, prestaţia acestuia fiind cea mai bună din câte a văzut vreodată la un adversar.

Neuer, 25 de ani, anunţase, săptămâna trecută, că nu îşi va prelungi contractul care expiră în vara anului 2012 şi că ar fi interesat de un transfer la FC Bayern.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici