Bayern Munchen a anunţat împrumutul lui Philippe Coutinho

Philippe Coutinho (27 de ani) va juca în următorul sezon pentru campioana Germaniei, Bayern Munchen, clubul bavarez anunţând oficial împrumutul sud-americanului de la Barcelona. Astfel, clubul catalan va încasa nu mai puţin de opt milioane de euro în schimbul împrumutului.

161 afișări
Imaginea articolului Bayern Munchen a anunţat împrumutul lui Philippe Coutinho

Bayern Munchen a anunţat împrumutul lui Philippe Coutinho

Cifrele au fost dezvăluite de către germanii de la Bild. Dacă acesta va împresiona pe Allianz Arena, catalanii sunt dispuşi să-l cedeze definitiv pe acesta pentru 120 de milioane de euro, o sumă cu 25 de milioane de euro mai mică faţă de cea plătită de Barcelona pentru transferul său de la Liverpool. În plus, cei de la Barcelona s-au înţeles cu oficialii bavarezi privind salariul lui Coutinho, cheltuielile urmând să fie suportate în întregime de clubul german. Aproximativ 13 milioane de euro încasează, anual, brazilianul.

La Barcelona, Coutinho a evoluat în 76 de partide, a marcat 21 de goluri şi a oferit 11 pase decisive. Pentru Liverpool, sud-americanul a jucat în 201 meciuri, a înscris de 54 de ori şi a reuşit 45 de assist-uri. Cu echipa din Anglia nu a obţinut însă niciun trofeu, în timp ce pe Camp Nou şi-a adăugat în palmares cinci trofee: două titluri, o Cupă şi două Supercupe ale Spaniei. Inter Milano, Vasco da Gama şi Espanyol sunt cluburile pe la care a mai trecut mijlocaşul breazilian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici