Bayern Munchen a anunţat împrumutul lui Philippe Coutinho

Philippe Coutinho (27 de ani) va juca în următorul sezon pentru campioana Germaniei, Bayern Munchen, clubul bavarez anunţând oficial împrumutul sud-americanului de la Barcelona. Astfel, clubul catalan va încasa nu mai puţin de opt milioane de euro în schimbul împrumutului.

161 afișări
Imaginea articolului Bayern Munchen a anunţat împrumutul lui Philippe Coutinho

Bayern Munchen a anunţat împrumutul lui Philippe Coutinho

Cifrele au fost dezvăluite de către germanii de la Bild. Dacă acesta va împresiona pe Allianz Arena, catalanii sunt dispuşi să-l cedeze definitiv pe acesta pentru 120 de milioane de euro, o sumă cu 25 de milioane de euro mai mică faţă de cea plătită de Barcelona pentru transferul său de la Liverpool. În plus, cei de la Barcelona s-au înţeles cu oficialii bavarezi privind salariul lui Coutinho, cheltuielile urmând să fie suportate în întregime de clubul german. Aproximativ 13 milioane de euro încasează, anual, brazilianul.

TITLURILE ZILEI

La Barcelona, Coutinho a evoluat în 76 de partide, a marcat 21 de goluri şi a oferit 11 pase decisive. Pentru Liverpool, sud-americanul a jucat în 201 meciuri, a înscris de 54 de ori şi a reuşit 45 de assist-uri. Cu echipa din Anglia nu a obţinut însă niciun trofeu, în timp ce pe Camp Nou şi-a adăugat în palmares cinci trofee: două titluri, o Cupă şi două Supercupe ale Spaniei. Inter Milano, Vasco da Gama şi Espanyol sunt cluburile pe la care a mai trecut mijlocaşul breazilian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici