Incidente violente între suporterii unor echipe de fotbal din Honduras: Trei persoane au murit

Cel puţin trei persoane au decedat, iar alte aproximativ zece au fost rănite, inclusiv câţiva jucători, în urma unor incidente violente înaintea unui meci de fotbal în capitala Hondurasului, Tegucigalpa, informează postul BBC News online.

62 afișări
Imaginea articolului Incidente violente între suporterii unor echipe de fotbal din Honduras: Trei persoane au murit

Incidente violente între suporterii unor echipe de fotbal din Honduras: Trei persoane au murit

Incidentele s-a produs înainte meciului ce era programat să se desfăşoare sâmbătă după-amiază între echipele Motagua şi Olimpia.

Violenţele au izbucnit după ce mai multe persoane au aruncat cu pietre în autocarul echipei Motagua, rănind trei jucători.

Suporterii celor două echipe s-au confruntat apoi în incinta şi în preajma Stadionului Naţional din Tegucigalpa, după ce meciul a fost anulat de autorităţi.

"Trei oameni au murit şi şapte au fost împuşcaţi şi înjunghiaţi. Unul dintre aceştia este un băiat. Trei dintre adulţii răniţi sunt în stare critică", a declarat o purtătoare de cuvânt a unui spital local.

Peste 10.000 de persoane se aflau în incinta stadionului în momentul izbucnirii violenţelor. Forţele de ordine au folosit gaze lacrimogene contra fanilor violenţi, lucru care a provocat o busculadă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici