Bayern Munchen a câştigat prima etapă din noul sezon din Bundesliga

Bayern Munchen şi-a respectat statutul de campioană a ultimilor şase ani din Bundesliga şi a început perfect noul sezon, 3-1 pe teren propriu cu Hoffenheim.

125 afișări
Imaginea articolului Bayern Munchen a câştigat prima etapă din noul sezon din Bundesliga

Bayern Munchen a câştigat prima etapă din noul sezon din Bundesliga

Însă victoria a fost umbrită de accidentarea lui Kingsley Coman (22 de ani), care va avea nevoie de operaţie şi va lipsi câteva săptămâni din echipa lui Niko Kovac.

După reprezentaţia din Supercupa Germaniei, 5-0 cu Eintracht Frankfurt, fosta echipă a antrenorului croat, a venit rândul lui Hoffenheim, echipă de Champions League, să simtă pe propria piele forţa bavarezilor. Şi marcatorul primului gol al noii stagiuni din Bundesliga a fost Thomas Muller (22) din centrarea lui Joshua Kimmich. Cu Adam Szalai (57) pe post de spărgător de petrecere, lucrurile au reintrat în ordine pe final, în minutul 82, când robert Lewandowski l-a învins pe Baumann, din penalty, din a doua încercare. Iniţial, polonezul ratase, Robben înscrisese, dar arbitrul a dictat repetarea loviturii pentru că olandezul intrase prea repede în careu. A urmat un gol al lui Muller, cu cotul, anulat de tehnologia VAR, iar Robben şi-a făcut loc pe lista marcatorilor în ultimul minut al timpului regulamentar, din pasa lui Muller. 3-1 pentru Bayern, startul e perfect, dar cu un asterix.

Ghinionistul Coman

Accidentat timp de trei luni sezonul trecut şi lăsat în afara lotului de Mondial al lui Didier Deschamps, Kingsley Coman (22 de ani) i-a fost preferat lui Arjen Robben în flancul drept al atacului, a făcut o primă repriză bună, dar filmul s-a rupt pentru francez în al patrulea minut de prelungire al primei reprize. După un tacklind gur al lui Niko Schulz, Coman a rămas întins pe gazon, a acuzat probleme la glezna stângă, cea operată anul trecut, şi, în cele din urmă, a părăsit terenul de joc cu ochii în lacrimi.

Verdictul? Bayern a anunţat, la câteva ore după meci, că problemele lui Kinglsey sunt, din nou, destul de grave şi că talentatul atacant are nevoie de operaţie. Asta înseamnă alte câteva săptămâni departe de teren, după cele trei luni care l-au dat în spate sezonnul trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici