Bayern Munchen, al 9-lea titlu consecutiv în Germania. Atacantul polonez Robert Lewandowski, la un gol de recordul lui Gerd Muller

  • Bayern Munchen a surclasat-o pe Borussia Moenchengladbach, 6-0, sâmbătă, pe teren propriu, în etapa a 32-a.
  • Robert Lewandowski a marcat de 3 ori şi are 39 de goluri marcate în actualul sezon.
  • Din actuala stagiune mai sunt de jucat două runde.
106 afișări
Imaginea articolului Bayern Munchen, al 9-lea titlu consecutiv în Germania. Atacantul polonez Robert Lewandowski, la un gol de recordul lui Gerd Muller

Robert Lewandowski, o maşină de goluri

Bayern Munchen a surclasat-o pe Borussia Moenchengladbach, 6-0, sâmbătă, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 32-a a campionatului de fotbal al Germaniei, la câteva ore după ce bavarezii şi-au asigurat câştigarea titlului.

Golurile au fost înscrise de Robert Lewandowski, în minutele 2, 34 şi 66, ultimul din penalty, Thomas Muller (23), Kingsley Coman (44) şi Leroy Sane (86). Lewandowski are 39 de goluri marcate în actuala ediţie de campionat şi mai are la dispoziţie două meciuri pentru a egala recordul all time stabilit de Gerd Muller, în campania 1971-1972, cu 40 de goluri înscrise în Bundesliga.

Bayern a rămas în zece oameni în minutul 75, când a fost eliminat tânărul fundaş Tanguy Nianzou (18 ani), care fusese introdus de numai cinci minute.

Bayern a devenit pentru a noua oară consecutiv campioană a Germaniei după ce urmăritoarea sa, RB Leipzig, a fost învinsă cu 3-2 în deplasare de Borussia Dortmund. Gruparea din Munchen are în total 31 de titluri de campioană.

Cu două etape rămase, avansul lui Bayern faţă de Leipzig a crescut la 10 puncte.

Rezultate:
sâmbătă
Bayern Munchen - Borussia Moenchengladbach 6-0
Au marcat: Lewandowski (2, 34, 66 - pen), Muller (23), Coman (44), Sane (86)
Cartonaş roşu: Nianzou (Bayern, 75)

Borussia Dortmund - RB Leipzig 3-2
Au marcat: Reus (7), Sancho (51, 87), respectiv Klostermann (63), Olmo (77)

Hoffenheim - Schalke 4-2
Au marcat: Kramaric (47), Akpoguma (52), Baumgartner (60), Bebou (64), respectiv Uth (12), Mustafi (42)

Werder Bremen - Bayer Leverkusen 0-0
Cartonaş roşu: Dinkci (Werder, 90+4)

VfL Wolfsburg - Union Berlin 3-0
Au marcat: Brekalo (12, 63, 90)

vineri
VfB Stuttgart 2-1
Au marcat: Forster (11), Kalajdzic (74), respectiv Niederlechner (59)

Bayern, cu 74 de puncte, este urmată de Leipzig, 64 p, Wolfsburg, 60 p, Dortmund, 58 p, Eintracht, 56 p (31 j), Leverkusen, 51 p etc

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici