Bayern Munchen, campioană de toamnă în Germania

Echipa Bayern Munchen şi-a asigurat, sâmbătă, pentru a 20-a oară titlul neoficial de campioană de toamnă în Germania, după victoria din meciul cu Augsburg, scor 4-0, contând pentru etapa a XV-a din Bundesliga, informează AFP.

133 afișări
Imaginea articolului Bayern Munchen, campioană de toamnă în Germania

Bayern Munchen, campioană de toamnă în Germania (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sâmbătă, la partida din deplasare cu Augsburg, golurile au fost înscrise de Mehdi Benatia '58, Arjen Robben '59, '71 şi Robert Lewandowski '68.

Bayern are 36 de puncte, în timp ce echipa de pe locul doi, Wolfsburg, are 29 (un joc mai puţin) şi nu mai poate ajunge echipa din Munchen în cele trei meciuri pe care le mai are de disputat până la finalul turului.

Echipa bavareză îşi doreşte în acest sezon să câştige pentru a 25-a oară titlul în Germania.

Bayern joacă şi în Liga Campionilor şi îşi va afla luni adversara din optimile de finală ale acestei competiţii. De asemenea, Bayern Munchen va evolua în martie în optimile de finală ale Cupei Germaniei, cu Eintracht Braunschweig.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici