Bayern Munchen caută posibili înlocuitori pentru Lewandowski

Publicaţia germană Sport Bild relatează că Sasa Kalajdzic, Patrik Schick şi Benjamin Sesko sunt văzuţi ca fiind candidaţi pentru a-l înlocui pe Robert Lewandowski la FC Bayern, în cazul în care internaţionalul polonez va părăsi clubul.

266 afișări
Imaginea articolului Bayern Munchen caută posibili înlocuitori pentru Lewandowski

Bayern Munchen caută posibili înlocuitori pentru Lewandowski

Bayern München i-a identificat pe Sasa Kalajdzic, de la VfB Stuttgart, Patrik Schick, de la Bayer Leverkusen, şi Benjamin Sesko, de la RB Salzburg, ca posibili înlocuitori ai lui Robert Lewandowski, potrivit Sport Bild.

Cu doar un an rămas din actualul contract, Lewandowski are în plan de o mutare de pe Allianz Arena.

Se spune că FC Barcelona, în special, ar fi interesată de el, unele rapoarte susţinând că clubul spaniol l-a abordat deja pe internaţionalul polonez.

Cu toate acestea, directorul executiv al lui Bayern, Oliver Kahn, a insistat marţi că nu există planuri de a-l lăsa pe Lewandowski să plece în această vară, declarând pentru Amazon Prime:

„Cu siguranţă îl avem pe Robert cu noi pentru încă un sezon. Ştim că ne putem baza pe el şi suntem relaxaţi în privinţa asta. Se pare că există o competiţie în media:  Cine va spune cea mai mare poveste fără sens despre Robert Lewandowski?  

Discuţiile vor continua. Nu suntem nebuni să discutăm despre transferul unui jucător care marchează între 30 şi 40 de goluri cu noi în fiecare sezon."

Se pare că Bayern încă nu l-a abordat pe Lewandowski pentru o nouă înţelegere, dar negocierile s-ar putea dovedi dificile, durata contractului şi pretenţiile salariale ale jucătorului fiind considerate potenţiale piedici.

Potrivit Sport Bild, Lewandowski cere un contract în valoare de 30 de milioane de euro pe sezon - o creştere de 6 milioane de euro faţă de înţelegerea sa actuală. În plus, jucătorul de 33 de ani vrea un contract până în 2025, dar Bayern ar prefera o înţelegere până în 2024.

În cazul în care Lewandowski va ajunge să plece de la Bayern, în ciuda dorinţei clubului de a-l păstra, Sasa Kalajdzic de la Stuttgart ar putea fi adus ca succesor al său, potrivit Sport Bild, care susţine că Bayern a luat contact cu înaltul atacant în luna ianuarie.

Se aşteaptă ca Kalajdzic să părăsească Stuttgart în această vară contra nei sume de aproximativ 20 de milioane de euro.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici