Bayern Munchen, înfrângere surprinzătoare pe teren propriu în faţa lui Werder Bremen

Bayern Munchen a suferit o înfrângere pe teren propriu cu 1-0 în faţa lui Werder Bremen, duminică, după un gol al lui Mitchell Weiser, şi rămâne la şapte puncte de liderul Bayer Leverkusen, în cursa pentru titlu în Bundesliga.

95 afișări
Imaginea articolului Bayern Munchen, înfrângere surprinzătoare pe teren propriu în faţa lui Werder Bremen

Bayern Munchen, înfrângere surprinzătoare pe teren propriu în faţa lui Werder Bremen

A fost prima victorie a lui Werder la Munchen din 2008 şi a fost a doua înfrângere a campionilor în campionat.

Bayern nu a reuşit să înscrie într-un meci de campionat pe teren propriu pentru prima dată din februarie 2020, punând capăt unei serii de 65 de meciuri consecutive pe teren propriu cu cel puţin un gol.

Bayern rămâne cu 41 de puncte pe locul al doilea, cu un meci mai puţin jucat. Leverkusen se află la 48 de puncte, după victoria de sâmbătă, în ultimul moment, cu 3-2 în faţa lui RB Leipzig. VfB Stuttgart se află pe locul trei, cu 34, în timp ce Werder este pe locul 12, cu 20 de puncte.

Gazdele, care înfruntă miercuri Union Berlin în meciul de campionat amânat, au părut departe de a fi proaspete după un scurt stagiu de pregătire în Portugalia, la începutul acestei săptămâni.

"A fost o victorie meritată pentru Werder", a declarat antrenorul lui Bayern, Thomas Tuchel. "Timp de 70 de minute nu am jucat ca o echipă care vrea să câştige, să lupte pentru titlu".

"Am făcut-o doar pentru 20 de minute. Am permis prea multe contraatacuri, am permis prea mult spaţiu, am fost neglijenţi. Pentru noi este un mare eşec şi trebuie să jucăm mai bine miercuri (împotriva lui Union)", a spus el.

"Acest lucru nu este suficient pentru a ne atinge obiectivele. Când semnezi pentru Bayern, semnezi pentru 100%. Acest lucru este valabil atât pentru jucători, cât şi pentru antrenor, iar noi nu am oferit acest lucru astăzi".

Bayern a avut posesia, dar s-a luptat pe tot parcursul jocului pentru a învinge o defensivă disciplinată a lui Werder.

Vizitatorii au marcat în minutul 25, doar că încercarea lui Justin Njinmah a fost anulată pentru un fault la începutul acţiunii.

Fostul jucător al lui Bayern, Weiser, a marcat unicul gol al meciului în minutul 59, cu un şut imparabil pe lângă portarul Manuel Neuer, din careu.

Gazdele s-au năpustit apoi în atac, golgheterul Harry Kane ratând ţinta cu o lovitură de cap din apropiere în minutul 72.

Portarul lui Werder, Michael Zetterer, a respins cu palma un şut al lui Leroy Sane în minutul 79, înainte de a îndepărta mingea o altă lovitură de cap a lui Kane puţin mai târziu.

Jucătorii lui Bayern, Eric-Maxim Choupo Moting şi Mathys Tel au avut şi ei şanse de a marca, dar Zetterer a rămas neînvins, oaspeţii obţinând victoria.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici