BC Alexandria-CSM Satu Mare, 71-76, în primul meci pentru medaliile de bronz la baschet

Echipa de baschet feminin BC Alexandria a fost învinsă joi, pe teren propriu, de formaţia CSM Satu Mare, cu scorul de 76-71 (40-39), în prima partidă din cele cinci programate în finala mică a campionatului.

3 afișări

Partida a fost echilibrată, cu ambele echipe la conducere în primele două sferturi, dar cu cea oaspete în avantaj la limită, la prima pauză, 40-39. Deşi este nou-promovată în Divizia A, formaţia sătmăreană, antrenată de Dan Fleşeriu, a ştiut să profite de fiecare slăbiciune adversă şi să se detaşeze din ce în ce mai confortabil (66-58, min. 34). Gazdele au ripostat în ultimele minute (69-70), dar nu au avut forţa de a merge până la capăt. CSM s-a impus oarecum surprinzător, având în vedere că gazdele încheiaseră sezonul regulat pe locul secund.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Savici 21 şi Bue 20 puncte, pentru BC Alexandria, respectiv Pop 29 şi Graham 21 puncte, pentru CSM Satu Mare.

Următorul meci al finalei mici este programat tot pe terenul echipei din Teleorman, vineri, urmând ca săptămâna viitoare să se dispute la Satu Mare alte două partide, cea decisivă revenind apoi, dacă va mai fi cazul, la Alexandria.

În finala mare a Diviziei A se vor duela, tot în sistemul "cel mai bun din cinci meciuri", formaţiile MCM Târgovişte şi LMK Sf. Gheorghe, primele două partide fiind programate săptămâna viitoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici