BC Timişoara - Steaua Bucureşti, scor 68-67, în Divizia A de baschet masculin

Echipa de baschet masculin BC Timişoara a învins, duminică, pe teren propriu, formaţia Steaua Bucureşti, cu scorul de 68-67 (34-38), într-un meci din etapa a XXIII-a a Diviziei A.

38 afișări

Steliştii au dominat în mare parte meciul de la Timişoara, dar finalul a fost dramatic. Gazdele au revenit în joc, având avantaj de două puncte, când mai erau şase secunde de joc. Stelistul Bogdan Popescu a înscris de la trei puncte, pentru 66-67, părând că va închide tabela, dar la atacul următor pivotul Dan Păltinişanu a readus bănăţenii în avantaj, 68-67, stabilind scorul final.

Celelalte partide din etapa a XXIII-a s-au încheiat cu rezultatele: BC Mureş - "U" Mobitelco Cluj 90-84, Gaz Metan Mediaş - CSU Atlassib Sibiu 87-76, CSM Oradea - SCM U Craiova 106-84, CS Otopeni - Poli Iaşi 87-65, CSM Bucureşti - CSU Ploieşti 64-87, Energia Rovinari - BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc 87-70.

Pe primele trei locuri ale clasamentului Diviziei A se află, în ordine, CSU Ploieşti, cu 43 de puncte, urmată de "U" Mobitelco BT Cluj şi Steaua Bucureşti, ambele cu câte 40 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici