Becali: 70-80% suntem calificaţi

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri seară, la finalul meciului cu Galatasaray din deplasare, scor 2-2, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, că "roş-albaştrii" sunt calificaţi în proporţie de 70-80 la sută.

8 afișări
Imaginea articolului Becali: 70-80% suntem calificaţi

Becali: 70-80% suntem calificaţi (Imagine: Mediafax Foto)

"Să ne ajute Dumnezeu să ne calificăm. Sunt mulţumit. Sunt surmenat. Este un rezultat bun. În retur, ei sunt obligaţi să atace, noi la 0-0, 1-1, ne calificăm. 70-80 la sută, suntem calificaţi", a spus Becali la Fanatik Show.

Gigi Becali a afirmat la Sport.ro că a văzut o echipă Steaua aşa cum îşi doreşte. "Am ţinut mingea jos, n-am mai jucat cu mingi lungi. Puteam marca şi golul trei, Goian, Lovin... Eram 90 la sută calificaţi. Dacă dăm un gol la Bucureşti, ei trebuie să dea două. În Ghencea va fi altceva, acolo Steaua are mai mult curaj, acum cunoaştem echipa turcilor, nu ne e teamă de ei. Am sperat la victorie, dar să nu-l mâniem pe Dumnezeu. Spre final am mai căzut fizic, dar am mai şi avut faze de gol. Mi-a plăcut foarte mult Toja. E tehnic, are forţă, viteză, cunoaşte bine jocul. Sunt mulţumit de toată echipa. Dayro Moreno a dat gol, Bănel a jucat bine, a fost cel mai bun de pe teren, ce să mai zic. Norocul nostru că am dat repede gol şi i-am potolit puţin", a spus Becali, care a dezvăluit că s-a întâlnit la Istanbul cu conducătorii turci, cu unii dintre ei derulând în trecut afaceri, când Iosif Rotariu juca la Galatasaray, iar aceştia i-au spus că se bucură că a ajuns "başkan".

"Era bine să învingem, dar aşa a vrut Dumnezeu. Nu contează emoţiile în retur, trebuie să ne calificăm. A fost o Stea aşa cum mi-am dorit eu. Bine, la 2-0 voiam să jucăm şi să marcăm, asta voiam, pe fondul lor de atac, să marcăm şi golul trei. Asta vreau eu de la Steaua. Poate dacă de la pauză era Rădoi la mijloc, nu mai primeam golul doi", a comentat Becali, adăugând că nu s-a întâlnit cu Gheorghe Hagi.

Echipa Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, miercuri, în deplasare, scor 2-2 (2-1), partida disputată în compania formaţiei Galatasaray Istanbul, din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici